Over Ruiterleven | Het gezicht achter Ruiterleven.nl
Over Ruiterleven

Als klein meisje droomde ik ervan paard te rijden. Na lang zeuren bij mijn ouders (die overigens niks met paarden hebben), mocht ik eindelijk een keer per week op les. Maar al gauw wilde ik meer, en begon ik met een leasepony: Witje (en ja, die naam was toepasselijk). Zo ontdekte ik dat er zoveel meer bij komt kijken dan dat ene uurtje in de week rijden. De pony elke dag op de wei zetten, aandacht geven, doorzettingsvermogen, geduld,  maar ook het schoonhouden van die witte paardenvacht. Ik kon naar hartelust tussen de paarden bezig zijn.

“Ik wil meer kunnen doen en betekenen voor paarden(welzijn) en hun eigenaren.”

Een aantal jaren later ben ik mijn passie gaan combineren met werk. Ik werd fotografe tijdens dressuur- en springwedstrijden. Ondanks dat het een succes was, voelde dat voor mij niet als mijn toekomstige baan. Ik wil meer kunnen doen en betekenen voor paarden(welzijn) en hun eigenaren. Ik ben toen in 2017 Ruiterleven gestart. Met de verzorgingsproducten en voedingssupplementen van Ruiterleven hoop ik een verschil te kunnen maken in paardenwelzijn in de breedste zin van het woord.

“Het borgen van de fystieke en het mentale welzijn is wel het minste wat wij terug kunnen doen voor ons paard.”

Paarden doen tenslotte zóveel voor de mens, omdat wij dat allemaal van ze vragen. Spring- en crossparcoursen. Zich altijd 100% in te zetten tijdens de training. Braaf op de trailer te staan en langs die drukke weg lopen. Daarom vind ik het borgen van de fysieke en het mentale welzijn wel het minste wat we terug kunnen doen voor ons paard.

“Ieder paard wisselt van (voedings)behoefte en hoort behandelt te worden als individu.”

Verzorging en voeding spelen hierin een cruciale rol. Doordat paarden (vaak) niet 24/7 buiten staan, de een hoog in de sport presteert en de ander al met pensioen is, wisselt ieder paard van (voedings)behoefte. Daarnaast is verzorging (en dus ook aandacht) een belangrijk aspect van het welzijn. In de webshop van Ruiterleven vind alles wat je nodig hebt voor het (dagelijks) welzijn van jouw paard. Daarnaast kun je eenvouding contact met mij op nemen voor vrijblijvend, passend en persoonlijk advies.

Je winkelmand
0