Levertijd van slechts twee dagen

Vanaf 50 euro gratis verzending

Alleen 100% natuurlijke voedingssupplementen

Hoe je rozetten op een prachtige manier inlijst

Aan gewonnen rozetten of bekers zitten vaak mooie herinneringen. Het is dus leuk je oude rozetten of bekers een mooi plekje te geven. Je kunt rozetten (en kleine bekers) bijvoorbeeld inlijsten met deze vijf handige stappen.

Deel dit blog met iemand via:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail

Hoe rozetten inlijsten stappenplanAan gewonnen rozetten of bekers zitten vaak mooie herinneringen. Het is dus leuk je oude rozetten of bekers een mooi plekje te geven. Je kunt rozetten (en kleine bekers) bijvoorbeeld inlijsten met deze vijf handige stappen.

De zoektocht naar een diepe lijst, waarbij er ruimte tussen het glas en de achterste plaat zit, verliep bij mij erg moeizaam. Tot ik deze lijst tegen kwam bij de Xenos. De lijst is 54 cm lang, 44 cm breed en 4 cm diep. Tussen het glas en de achterste plaat zit ongeveer 2 cm. Precies genoeg!

Rozetten inlijsten

Stap 1: Als eerste haal je de achterste plaat eruit en maak je alle knijpertjes en lijnen los. Deze heb je niet meer nodig. Het witte papier dat op de plaat zit gebruik je als achtergrond.

Stap 2: Bind om de plaat en het witte papier touwtjes. Bind de touwtjes strak er omheen, zodat de rozetten die je eraan hangt niet naar beneden zakken als je de lijst ophangt.

Wat doen met rozetten - blog RuiterlevenStap 3: De lintjes aan de rozetten kun je gladstrijken als hier vouwen inzitten. Leg er wel eerst een theedoek overheen, zodat de rozetten niet vast gaan plakken aan het strijkijzer.

Stap 4: Maak een indeling van de rozetten zonder deze vast te maken aan de touwtjes. Zo kun je de indeling nog makkelijk veranderen. Als je zeker bent van de indeling, maak je de rozetten met het haakje vast aan de touwtjes. Stop de lintjes van de rozetten achter de andere rozetten

Stap 5: Maak het bord vast aan de lijst en geef de lijst een mooi plekje.


Dat waren de vijf stappen. Veel succes met het maken van je lijst vol met jouw overwinningen!

Je winkelmand